onsdag 5 november 2014

Lchf

Tänkte ta och göra ett inlägg.

Söndagen den 5 oktober slutade jag att snusa och började att köra med lchf. Tänkte att det. Var lika bra att ta allt på en gång. 
Jag har aldrig varit någon frukostätare. Hoppar helst över den i alla fall på vardagarna. Nu har jag i snart fem veckor ätit frukost varje dag. Det har blivit stekta ägg, kokta ägg, omeletter med smör och majonäs och bacon, mandelgröt, turkisk yoghurt, kaffe med grädde och kokosolja. I dag har jag testat att göra chiapudding. 
1 dl kokosmjölk
1 dl grädde
2 msk chiafrön
Kardemumma 
Detta blir morgondagens frukost. 

I stället för pasta, ris eller potatis har jag kokat blomkål eller broccoli och mosat. Eller strimlat vitkål och stekt, detta är jättegott. Eller en god sallad till. 
Brieost och oliver är mums, likaså grönkålschips. 

Läs mer om lchf här. http://www.kostdoktorn.se/lchf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar