fredag 17 maj 2013

Härliga...

...fredag!
I kväl har vi grillat och suttit ute på altanen och ätit igen. Så härligt.
I morgon finns Kårstaboutiquen i Frösunda på vårmarknad. Välkomna dit!
Jag själv ska stå i butiken mellan 12-17. Välkomna dit också.
På söndag är det dags att testa Harrys Viltspårsintresse.
I veckan var jag på det första teoripasset. Och i går fick han nosa på en rådjursskank och blod. Vissa gillar inte alls det i början, men det kan jag lova att harry gjorde. När jag lade undan den så gnällde och pep han högt. Och började springa runt i huset med noset i golvet. Bådar gott!
Vi är redan nu anmälda till ett anlagsprov i juni  och ett kusrtillfälle innan det för att testa oss.
Vågat kanske innan man ens har testat, men jag tror på honom och det känns som om vi har en bra instruktör.
Efter detta beger jag mig mot Kårevallen där Mio har match. Hoppas på seger uegn då de har startat så bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar