tisdag 16 april 2013

Karolinska igen då.....

Då har vi i dag varit till Astrid Lindgren med Mio.
Började Inge vidare, då Maxi fick med sig min bilnyckel till jobbet. Men med lite (mycket) jäkt så hann vi till tåget. Problemet var bara att jag inte hade en remsa som räckte ända in till stan. Wywallet (en app) för att kunna köpa biljetter via mobilen strulade. Men en snäll konduktör sa att jag kunde betala 22 kronor, för en extra biljett. Problemet vara bara att jag inte hade 22 kronor löst ( trodde jag), då sa hon, - betala med det du har det går bra. Snällt eller hur? Men till slut hittade jag småpengar så det löste sig.
Denna gång skulle vi till ortopeden. Varför förstår jag inte riktigt men det är väl lika bra att beta av alla undersökningar tills de hittar vad han har för knasigt i magen, ljumsken.
Ljumskbrock var det ju inte i alla fall.
Ortopeden hittade inte något konstigt vid undersökningen, vi skickades då till röntgen. Efter en liten stunds väntan var det Mios tur.
Svaret därifrån kommer senare. Hittar de inget där (vilket jag inte tror) får barnkirurgen ta över igen. Det känns i alla fall skönt att de går vidare med det och inte bara låter det vara.

Det tar på krafterna en sån här dag, både Mio och jag är trötta nu.

1 kommentar:

Helena, Craft and Creativity sa...

Vilket äventyr ni har haft! Tur det löste sig. :) Förstår att ni är trötta nu.

Apropå bokstavsstansar så har jag tyvärr ingen leverantör som säljer det just nu (men jag jagar vidare). Jag köpte mina på Clas Ohlsson. :-)

Hoppas ni får roligt på kursen!

Kram! /Helena

Skicka en kommentar