fredag 28 september 2012

Jättekliv!Måste berätta om de JÄTTEKLIV minstingen har tagit i sin utveckling. Då menar jag inte den fyrfotade minstingen utan den tvåbenta.
När han började sin nya skola var läsningen en jättejobbig sak. (Han har dyslexi), den 22 augusti började han i sin nya skola, nu en månad senare läser han med flyt och har dessutom läsförståelse. Han kommer hem flera dagar i veckan och säger -Nu fattar jag det här, och nu vet jag hur man ska tänka.
HELT UNDERBART!
I den skolan har går nu har de helt andra resurser än i den "vanliga" skolan och de kan och vill arbeta med dessa barn som behöver det där extra.

Detsamma gäller mellansonen, han tar också jättekliv, och gör saker fast det kan kännas lite motigt.

Den andra minstingen, den fyrbenta och jag var på vårt andra kurstillfälle i går. Och det gick kanonbra.
Inkallning bland 9 andra hundar kan man ju tro ska gå åt skogen, men icke.
Alla stod uppradade med en meter mellan vare hun och ägare. Kursledaren stog på ena sidan om raden och jag på den andra. Tanken var nu att han skulle springa direkt till mig utan att stanna och nosa på de nadra hundarna. Och vet ni vad? Han sprang som en raket rakt till mig! Känns kanonbra.

Önskar Magdalena lycka till i Warsawa där hon ska springa Warsawa Marathon på söndag! HEJA DIG!!!

I dag är det en härlig fredag och jag önskar er alla en trevlig kväll!

3 kommentarer:

Maria Schöning sa...

Underbart när barnen får det stöd de behöver och gör framsteg!:)

madelein - sexbarnsmamma sa...

Vad glad jag blir av att läsa det här!! Underbart! Trevlig helg till er med!

Beatrice Jakobsson (foto) sa...

Nu är 10 finalister vidare, dags att rösta! :)
Kolla in om du var en av dom 10.

Skicka en kommentar