fredag 21 september 2012

Hej på er!Ja då var det fredag igen.
Veckan har som vanligt varit fullspäckad av aktiviteter på kvällarna. Men INTE i kväll!

I går var jag och Harry på den första tillfället i valpkursen.
Jag tycker att det var riktigt roligt. Och Harry med :-)
Många olika raser, allt från Mops till Rotweiler.
Men jag kan lova att han sov gott efter dessa tre timmar.

I morgon är det dags för Topploppet i Hagaparken. Tyvärr kan jag inte springa då jag har så ont i foten vid varje steg. Men nu har jag hittat en ersättare. Linus ska springa i stället för Maxi (som har ont i knät) Han väntar på att få komma till Sophia hemmet för en ordentlig undersökning. Den röntgen som han var på sist vosade inget så det kanske blir en MR.

Önskar er alla en trevlig fredag!

1 kommentar:

Sverige Bloggar sa...

Kan du mejla oss när du ser detta? :)
terminalglasogon[at]hotmail[punkt]com

Skicka en kommentar