onsdag 25 juli 2012

Tålamod, det har Douglas kan jag lova!

Den här hunden är nog den tålmodigaste som finns. Han är så snäll mot Harry, lite för snäll ibland kan jag tycka. Finner sig i nästan allt som Harry hittar på. Men INTE att han tar hans ben, eller försöker sätta tassarna på manken, eller ta den pinne som han har vid vattnet.  Då säger han ifrån och Harry lyssnar faktiskt då. Vilket är bra så klart.

I dag har syster Gabriella varit här. Så mysigt så. Vi eller snarare Douglas, Harry, Maxi, Simon och Gabriella tog ett kvällsdopp vid Sparren. Jag har ju ett elakt så så jag kunde ju inte bada..(så synd) ;-)

Åkte till doktorn i morse med min armbåge. En sköterska tittade på den för att se om hon kunde tvätta och plåstra om. Men hon öppnade bara och sa att det är måste doktorn titta på. Jag fick lite skäll också för att jag inte kommit tidigare. Hon grimascherade illa, kan jag säga. -Men se inte ut så där, sa jag till henne ;-)

Av doktorn fick jag pencillin (Flucloxacillin Sandoz), hon klämde och tryckte. Ritade runt det rodnade områget för att jag skall kunna se om rodnad och svullnad sprider sig.

Maxi gick också till doktorn med sitt onda knä. Han fick remiss till röntgen och meducin..Hon trodde att det kunde vara artros.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar