tisdag 24 juli 2012

God morgon!

Verkar som om det blir en varm och solig dag i dag. Det gillas stort!

I går halkade jag på det blöta hallgolvet med Foppatofflorna. Det var en otäck upplevelse kan jag lova. Tyckte först att det ordnade upp sig och att jag fick tillbaka balansen, men hann knappt tänka den tanken innan jag låg där på golvet. Armbågen rakt in i ett gammalt gångjärn som sitter kvar, huvudet i tröskeln. Axeln fick sig en redig smäll i dörrkarmen. Trodde att jag skulle vara gul och blå i dag, men det syns inte så mycket. Men nacken och axeln är onda, och armbågen blöder hela tiden.
I dag blir det en tur till Arninge, Mio behöver en ny säng. Vi hittade en på Jysk. Men om den finns inne återstår att se.

Hoppas att solen skiner hos er i dag också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar