måndag 23 april 2012

Slå ihop alla tankar och ideér!

I kväll ska det spånas må ni tro och vi ska slå våra kloka huvuden i hop.
Öppningsdatum, broschyrer och massor av annat. Spännande!
Morgonen var en riktig skitmorgon, rent ut sagt. Men nu är den passerad och borta.
Den trötta killen som jag hade hemma i morse har bakat sin kladdkaka kvällen till ära.

Har ni sett i adressraden förresten? Jag har lagt in en liten pensel där. Blev lite förvånad när jag såg den, för det funkade inte riktigt när jag lade in den. Trodde att man bara kunde ha blogger loggan när man har blogger. Men helt plötsligt finns den där! Vad glad man blir. Små oanseliga saker, men jag gillar den.

4 kommentarer:

Nina sa...

Det är de små sakerna som gör det! Sött med penseln=)

Ia sa...

Många beslut blev det. Och bra beslut. Jag är jättenöjd iaf:)

silimio sa...

Ja Ia!!! Kanonbra känns det!

madelein - mamma till sex sa...

Jätteöt liten pensel :-) Det är de små sakerna som gör et ;)
Tack för du gillade inlägget!

Skicka en kommentar