söndag 1 april 2012

Äntligen hemma mässan!

I dag har vi besökt Änrligen hemma mässan. Massor av inspiration kan jag lova. Jag fick äntligen träffa Malin från Montebello möbler, som finns här i Kårsta.Riktigt trevligt. En fin utställning av deras fina saker.Klicka på texten nedan för att komma till deras hemsida.Jag gjorde några små fynd. Dessa underbara skalbaggar ska snart få komma i ramar. Fick masssor av tips fotografen till dessa. Här är hans hemsida, Liljebergs

Lite inspiration att ta hem köpte jag också.

Sedan hittade jag tillbehör för att tillverka vackra kakfat ov gamla tallrikar.

Ett gott skratt fick jag också av Martin Timell!

1 kommentar:

Montebello Möbler sa...

Oh vilka fina bilder du tog - tack :)
Det var så himla trevligt att äntligen ses.

Ses o hörs snart igen
Kram Malin

Skicka en kommentar