fredag 2 mars 2012

Modo hockey-Rimbo Hockey och Vasalopp!

I helgen händer det en del...
I morgon tar Linus tåget in till stan där moster Gabriella möter upp honom. De ska shoppa lite på stan och sedan vidare till Hovet där MODO möter Djugården! Som han har längtat, och säkert syster också. Linus fick det i julkapp av Farbror Magnus och Sara. Härligt med såna julklappar tycker jag, de räcker liksom länge och finns kvar i minnet.
På söndag åker Mio och jag till Gimo, där det är hockey hela dagen. Tyvärr så missar jag att titta på Vasaloppet, som annars alltid är en tradition första söndagen i mars varje år. Och dessutom ska min bror åka i år. Men jag kommer att få hans tider i mobilen så det får väl gå..

Just nu klistrar jag rosor samtidigt som jag tittar på The voice...

Kram på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar