fredag 9 mars 2012

MINIatyrer...och underverk!

Linus blev lite pysselsugen här på kvällen. Vi tog fram den nyinköpta fimoleran.
Han gjorde en hamburgare och jag en tårta..(till Lotta som har födelsedag i morgon.) sssssch...
De är 2 centimeter stora, alltså pytte, pytte små.

Min dator sa upp sig häromdagen. Nu har min kära make "blåst ur den" så nu är det fart på den igen och......................................mycket har jag (som vanligt INTE sparat på den nya fina lilla externa hårddisken som han köpte till mig) Tänk att jag ALDRIG kan lära mig...men nu kanske..

Underverken som jag skrev i överskriften är, Adam och Alva. Det är kompisar till oss som har fått ett tvillingpar. Så underbart! GRATTIS till er! Och grattis till Agnes som blivit storasyster!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar