tisdag 20 mars 2012

Knappar och modeller.

Nu har jag fått början på min knappsamling. Alltid något! Men jag ska spara i hop mer till en tavla som jag har tänk göra. Vi får väl se vad det blir.Mio har blivit kallad till en casting hos Marc o polo. Men tyvär är alla dessa castingar på vardagar. Det funkar ju inte så bra med arbete. Både Linus och Mio tycker att det är en rolig grej att göra, men främst för att tjäna pengar så klart. Men den ena dagen är det casting och nästa dag är det fotografering. Det är ju inte alls säkert att de går vidare efter en casting. Vi får vänta och se om det dyker upp något på en helg i stället.
Det här är Linus bilder som de tog för Lindex för några år sedan. Han vill gärna göra det igen.
Och NEJ jag är ingen modellmamma som åker runt och visar upp dem! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar