torsdag 29 mars 2012

Hej då...

I dag säger vi hej då till vår gamla trotjänare Alhambra. Ska bli riktigt skönt med en annan bil.
I helgen är det Äntligen hemma mässa i Älvsjö! Vi ska åka dit på söndag. Längtar!!
Tänk så mycket inspiration jag ska hämta!

1 kommentar:

Helena, Craft and Creativity sa...

Kul med mässan, tror tyvärr inte jag hinner dit... Hade varit skoj. :)

Apropå dina frågor... Jag är lite gammaldags av mig och använder sällan färdiga actions (även om jag har några nedladdade). Däremot gör jag egna där jag lägger på rundade hörn i Photoshop och signaturen t ex. För att det ska gå snabbare, helt enkelt. All bildredigering är alltså gjord i Photoshop och jag gör många av inställningarna för vitbalans, färgåtergivning och exponering i Photoshops Raw-hanterare.

Ha en fin dag du med! :)

Skicka en kommentar