lördag 31 mars 2012

Glada färger!

Vi åkte till Arninge och handlade i eftermiddag. På Rusta hittade jag en fin randig löpare i härliga färger. Några ägg, som egentligen ska hänga i riset, men jag lade dem i en skål och klippte av upphängningen.
En söt kruka hittade jag också på Ö & B.
Passar fint tillsammans.I morse plockade jag in några ljuvliga små kottar.
Söta som små rosor tycker jag.


Och det bästa av allt! Jag hittade världens finaste tapet.
Också på Rusta. De har 25% rabatt på alla tapeter just nu.
Titta på denna!

Visst är den vacker?!
Jag ska göra om i två ganla garderober. Dessa ska jag öppna upp emellan och där ska jag ha alla pyssel och skaparsaker. Jag har ju inget rum i huset just nu så man får göra vad man kan. Denna tapet ska få vara "fondtapet" i garderoben. När man öppnar dessa dörrar ska man bli glad och sugen på att skapa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad påhittig du är. Jätte jättefint!/Ia

Anita sa...

Såg tapeten i en tidning häromdagen och blev genast förälskad men jag har ingenstans att sätta upp den men till pysslerier funkar den ju oxå.

Glad att du lämnade en kommentar hos mig så jag hittade din blogg - återkommer gärna.

Ha en bra söndag!

Skicka en kommentar