tisdag 21 februari 2012

Sova på soffan...

Efter morgonens möte och lite pulkaåkning i backen med barnen på jobbet, så gick jag hem och lade mig. Somnade som en stock på soffan. Lite bättre nu men hostan och mattheten är kvar så vi får se hur det blir med jobb i morgon. Men på jobbet är det ingen kris när det gäller personal i alla fall, i går var det 3 barn på avdelningen av 18 och och i dag 4.
Mio har åkt till Rimbo för att se på A-lagets hockey match och på ena tv:n här är det Djurgårdsmatch och på den andra Modo....en helt vanlig tisdag hos oss. :-)
2011
Nu längtar jag mycket efter våren. Takdropp och strålande sol var det i dag. När jag tittade ut genom de SMUTSIGA fönstren här hemma. Douglas gillar snön men älskar också att ligga och gassa i solen.

Sedan är jag olidligt trött på alla försäljare och undersökare som ringer på mobilen HELA tiden..Och inte kan man "nixa" sin mobil heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar