lördag 18 februari 2012

Ikea-bandy och "mello"!

I dag tog vi en tur till Ikea. Vi skulle titta på garderober till sovrummet. Vi hittade en som båda gillade. (Vilket är ovanligt)..När vi skulle hämta tvågaredrober, visade det sig att de låg i 2 paket och var blytunga..4 blytunga paket i bilen och 5 personer lät inte så kul, så vi hämtar dem en annan dag..

Klockan 16 skulle Mio vara med på en bandymatch..Det var jätteroligt. Blandade åldrar men tyvärr en smältande is. Det var en minnesmatch här i Kårsta.
Mot slutet började det att regna, men Mio var nöjd , glad och ganska trött. Han kämpade hela matchen.

Efter detta var det då dags för "Mello".
Jag trodde att Andreas och Molly skulle gå direkt till final, men jag gillade även Ranelid, för att han är annorlunda och hade en speciell låt. Om man nu kan kalla det för låt, men hon sjäng ju bra. Lite som en rappare med en sångerska bakom.. Inte för att jag tycker att han ska vinna hela tjottaballongen, men lite kul var det att han gick direkt!
Men jag vet att det finns många som inte håller med mig, men jag gillade ju Torsten Flink också.....:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar