tisdag 7 februari 2012

Hit...

...ska Linus åka på torsdag. Om han är frisk vill säga. För han har legat i soffan sedan han kom hem. Ont i kroppen och huvudet. Han är så orolig för att han inta kommer att kunna åka till Romme, med skolan.
Jag börjar också att känna att något "gror" i halsen. Men hoppas på att det inte blir mer än så..
Jag har varit på föräldramöte i skolan nu i kväll. Och jag tror att vår nya rektor blir toppen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linus det går bra det er bara att åka om du ikke er 100 nu så blir det bra i alla fall oroa dig inte, jag skall på Svenska Rallyt till Hagfors på torsdag, jag har lite ont i halsen nu men det blir säkert bra till jag skall åka, ha de fint på turen hils till alle.

Anonym sa...

Hej linus :) du får vila upp dig hemma nu tills vi åker till romme,
jag kommer inte åka något tror jag, men kul ska vi ju ha på bussresan iaf, Krya på dig Linus // TEAM OZLIN MÅLVAKT #14

Barnens Hjältar sa...

Hoppas det går bra med allting! Tack för svaret om färgen :-)

Skicka en kommentar