tisdag 14 februari 2012

Blandad kompott!

I mosre när jag tittade på tv 4:s morgonprogram pratade de mycket om influensa och imunförsvar. Så här sa han om förskolan: - Förskolan är ett imunologiskt träningsläger. Bra formulering tycker jag. Kanske kan vara en liten tröst för alla "vabbande" föräldrar.
Jag vabbar med Mio i dag som är förkyld och har ont i huvudet.
Just nu är det Modo match på den ena tv:n och Djurgårdsmatch på den andra. Mio och Linus sitter vid Modo tv:n och Simon vid Djurgårds tv:n. Inte direkt några jubel än så länge.
Jag har för andra gången på 5 dagar ringt 112. Båda gångerna åt grannar. I dag hade en farbror trillat utanför sitt hus. Men jag tror att det blev bra till slut. Hoppas verkligen det i alla fall. Ambulansen hämtade honom och han var så tacksam. Kändes bra att gå hemåt sen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar