fredag 9 december 2011

Snöyra!

I morse åkte Mio och jag till logopeden för fortsatt dyslexi utredning. Precis när vi gick ut till bilen började det att toksnöa. Stora flingor i massor.
Jag märker att jag har svårare och svårare att köra bil när det är mörkt, då jag ser mycket sämre,  när det dessutom snöar blir det snigelfart. Men när vi var klara på Danderyd tittade solen fram.
I kväll blir det lite julfest med jobbet, bara 200 meter hemifrån det är skönt att bara kunna traska hem.

Missar ju så klart IDOL finalen, men vi får hålla oss uppdaterade via telefonen. Jag tror att Robin vinner men jag hoppas, hoppas att Amanda gör det. Hon är så speciell. Men så klart så har hon alla chanser att lyckas ändå. Det är ju oftast inte vinnaren som det går bäst för i livet efter IDOL.

Önskar er alla en skön fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar