torsdag 22 december 2011

Semester nu!

I dag på morgonen var jag på Daneryds sjukhus, på talkliniken för att få svar på Mios dyslexiutredning.
Träffade specialpedagogen och logopeden. Det var ett givande besök men föga överraskande. ¨Då jag var helt säker på resultatet. Men nu vet vi/skolan vad det är han behäver hjälp och stöttning i för att komma i gång med läsningen.
En lugn dag på jobbet med få barn, det blir lite långtåkigt, så bästaste Malin och jag hittade på lite av varje och tiden gick...
Nu har pappa landat här hemma, efter att ha åkt från Oslo i morse. Nu saknas "Slangbellan" och resten av släkten. Till imorgon har vi vässat armbågarna, för då måste vi handla. Men jag känner mig trots allt ganska lugn, då vi delat upp maten på julafton på 18 :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar