lördag 31 december 2011

En liten summering!

Ja, så här i sista timmarna av 2011 brukar man ju summera året som gått.
Jag tänkte göra ett försök.
Det största vi såg fram emot i början på året var vår Thailandsresa som vi gjorde i februari. Den var verkligen helt underbar på alla sätt. Men nu känns den väldigt avlägsen och alla har vi en längtan tillbaka.
Året har varit ett ganska turbulent år med många samtal. Många tankar men också förbättringar. Jag har många gånger tänkt att nu får det verkligen vara nog..
Det har varit många fotbollsmatcher och Mio har detta år även börjat att spela hockey. Vilket han älskar. Nu väntar han på is på bandyplan, för att kunna spela bandy också.
Under det första halvåret sprang jag kontinuerligt. Men "kom av mig" under sommaren. Detta SKA jag ta upp igen under 2010. För jag mådde så bra när jag sprang och kunde längta hela dagen efter att få springa på kvällen.
2011 var också ett sorgligt år, då min farmor gick bort den 4 september. Det är så tomt utan henne, även om vi hade många mil mellan oss.
Linus började i en ny skola. Vilket har varit och är fantastiskt. Det har gått upp och ner även där men han trivs fantstiskt bra. Alla lärare är underbara!
Jag har fotograferat ganska så mycket och sålt mina första fotografier som tavlor. Verkligen jätteroligt!

Jag ser ljust på 2012!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar