onsdag 16 november 2011

Seans

Seansen avklarad.
Vi var många, 17 stycken tror jag. Det var ett bra övningstillfälle för mediet som utbildar sig hos Terry Ewans, då hon behövde träna på större seanser.

Ett par stycket fick kontakt innan mig, jo jag fick också det.
Jag ska fösöka beskriva (om jag kommer i håg)..
Mitt hjärta bankade i rekordfart precis innan avslutade den som var innan mig. Jag blev helt tokröd i ansiktet och knallröd på öronen. (innan hon visste att det var mig hon skulle vända sig till).
Jag har en kvinna med mig, det känns som om det är en mamma till någon av er. Efter en stund kände hon att det kanske inte var en mamma men en som stått mig väldigt nära. Hon tyckte om att handarbeta. Visade en symaskin (men det stämde inte tycker jag), men absolut handarbete. Hon visade boksataven K. Jag tvekade ett tag, men Simon började putta på mig..och då sa jag att jag börjar på K, eller är det hennes namn du menar? Men det var inte hennes namn. Hon hade svårt att visa och prata om känslor, hur hon kände sig. Stämmer inte, tänkte jag för hon grät alltid så fort hon pratade om farfar. Men när jag sedan tänkte efter så var det kanske så. Att hon inte visade eller pratade så mycket om det som hade varit jobbigt tidigare i livet. Mediet berättade att hon var en glad person som hade nära till skratt och det som varit det hade varit, det skulle man inte ödsla så mycket tid på att tänka på.
Hon sa också att vi stog varandra mycket nära och var väldigt lika på många sätt. Får väl se om pappa tycker det när han får läsa detta. Det kan ju vara svårt att avgöra själv kanske.
Mediet sat också att hon var så otroligt glad och överraskad över att få ta kontakt på detta sätt.

När hon var klar "med mig" fick jag tillbaka mina normala hjärtslag och en normal kroppstemperatur.
Det var ju så klart min farmor som "kom och häsade på"! Precis den som jag ville!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhhhh, vad underbart att läsa! Klart det var hon <3 Kram Tina

Skicka en kommentar