tisdag 15 november 2011

Möte, möte, möte och lite seans...

I går hade vi möte på jobbet, jag gick med huvudvärk, och jag var tvungen att gå hem då de började flimra för ögonen och ett illamånda kom smygande. Jag lade mig raklång på sängen en timme och sedan blev det lite bättre. Hade svårt att somna (som vanligt) så just nu är jag ganska spak.
Hade ett jättebra samtal i Mios skola mitt på dagen, och han är så klok denn lille krabaten. Och tänk vad positiva förändringar kan ge mycket. Han är så glad, tycker om att jobba i skolan, älskar att räkna i matteboken. Detta gillade han INTE för några veckor sedan. Då mådde han inge´ vidare, måste jag säga.
I dag frågade specialpedagogen hur det känndes i magen och i kroppen efter en dag i skolan. Det tog en stund och han funderade, sedan sprack hela hans ansikte upp i ett STORT leende. Han behövde inte säga mer :)

........................................

I morgon ska vi åka till Skoldatateket för att lära oss om ett program som ska hjälpa Mio. Det är fantastiskt att få komma dit och se alla fantastiska hjälpmedel som finns.


Och i morgon kväll ska jag i väg på Seans. Lika spännande varje gång. Jag hoppas så klart på att farmor ska ge sig till känna, farfar har jag ju sedan tidigare haft kontakt med. Hon som har seansen går en utbildning hos Terry Ewans. Jag har varit på en seans tidigare med henne.
I bland tvivlar jag på detta, men när man är med om det så känns det verkligen kan jag lova. Det är en speciell känsla som är svår att beskriva. Berättar mer i morgon, eller nästa dag.

Vad tror ni om detta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar