tisdag 29 november 2011

En gammal vinterbild! Längtar efter snön!
Här är mitt inlägg den 30 november förra året, då fanns det minsann snö.

Tandläkarbesöket avklarat i dag. Hon hade satt upp en timme för mig. När jag fått min bedövning frågade hon om hon kunde fortsätta en kvart till efter den uppsatta timmen. Jag sa att det var okej! Det hade jag INTE gjort för några månader sedan. Då hade jag sagt att jag måste gå klcokan 12..allt för att skjuta upp eländet lite till. Och i natt frös jag hela natten, tänkte att nu har jag feber också. Då måste jag avboka i morgon. Men så tänkte jag nej jag SKA gå i alla fall till tandläkare. Så jag har tagit många kliv på ett år med min tandläkarskräck. Och vet ni vad...jag fick en tandborste av tandsköterskan för att jag varit så duktig. Inget klistermärke dock, men det kanske jag får nästa gång.
I morgon ska jag dit för tredje gången den här veckan. Men då är det Mio som ska till tandregleringen, då hans bett är lite "knasigt"!

Här pågår just nu en MODOD-DJURGÅRDEN match, i pauserna är det smörknivshockey på vardagsrumsgolvet..Tror att det just nu är 5 killar som tittar på matchen..Och det ser bra ut för MODO!!!
Hoppas att det håller i sig!

Just det, jag lovade ju lite julkortstips...har inte hunnit med det, men det kommer nog ska ni se!!!(innan jul kanske)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar