tisdag 18 oktober 2011

Tråkigheter!

Vet inte var jag ska börja, men jag tror att jag börjar med en sak som jag hörde/läste om förra veckan. Jag har inte sett programmet, bara läst lite i tidningen. För på något sätt så vill jag inte läsa om detta.
Det handlar om Pär Johansson, ni vet han som har Glada Hudik teatern. Som själv tar ut stora löner medans skådespelarna inte alls får mycket. Han som för mig har varit en superbra förebild, har nu förvandlats i mona ögon. Här kan du läsa om hur han ser på saken själv.

Sedan är det fallet med den 4 åriga pojken i Ljungby. Tänker på de anhöriga, och de stackars syskonen som innan han försvann leket i en närliggande lekpark. De blev osams och han gick därifrån. Tänk så illa de måste må. Nu vet vi ju inte vad som har hänt ännu, mem det är förfärligt, att det överhuvudtaget har hänt.

Och så var det om den 91 åriga Ganna som skall utvisas från Sverige. Hon är 91 år och dement. Migrationsministern säger: "Det skall till mycket ömmande skäl för att hon ska få stanna". Man kan ju undra vad det ska vara för ömmande skäl mer. Hon är som sagt 91 år, dement, har all släkt här, har ingen bostad i Ukraina...Det borde väl vara ett solklart fall som är ömmande. Nu står barnbarnets hopp till att flygpersonalen ska vägra att ta med henne på planet.

1 kommentar:

Susanne sa...

Ganna får i alla fall stanna, det blev klart i dag såg jag... så det finns hopp för mänskligheten fortfarande.

Skicka en kommentar