måndag 24 oktober 2011

Skräckens måndag!

Det har ju varit lite mycket av allt den senaste tiden...och i dag var det dags för ännu en grej. TANDLÄKAREN!! Eftersom att jag var där i februaru/mars och rotfyllde så har jag nu kommit upp en en hög summa. Detta innebär att jag nu har 50% på behandlingar fram till i februari.
Så i dag har jag varit på en ordentlig undersäkning. Faktiskt den första på, jag vågar inte säga hur många år.
Det visade sig att det var bättre än jag trodde. Några småhål var det så klart. Men jag hade väntat mig MÅNGA fler. 2500 kronor plus lite tandsten hos tandhygenisten. Anledningen till att jag inte har gått är att jag är LIVRÄDD!! Blir illamående, hjärtklappning och svimmningskänslor.

Jag har missat en sak i dag också...Bygdegårdsmöte! Grrr! Inte riktigt likt mig som alltid (ja nästan då) skriver in alla aktuella datum direkt.
Ska nog ta och sätta mig och varva ner lite nu, har ju som vanligt huvudvärk! Usch!
Klockan 21 är det dags för DET OKÄNDA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar