onsdag 5 oktober 2011

Favoriter?

På fredag är det dags för den första fredagsfinalen. Jag har ännu inte någon 100 procentig favorit. Men några finns det så klart. Linus, Simon, Mio och jag ska vara på plats framför scenen på fredag. Vi åker tillsammans med Lindah och Jonas. Det ser vi alla fram emot.

2 kommentarer:

christel sa...

har inte fått någon "hundrafavorit" jag heller än, men jag har fem favoriter än så länge: Olle,Molly, Moa,Amanda, Linni.....

josefin sa...

Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, sjukdom, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: pussgurkan_9o@hotmail.com
Skriv: "Händelser att dela med sig av" som rubrik.

Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.

Du kanske inte känner att du har något att dela med dig av men endå är intresserad utav att läsa vad andra skickat in. Gå in på min blogg under kategorien; "this is a true story".

Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

Skicka en kommentar