torsdag 22 september 2011

Höst


Hösten är verkligen här nu. Det regnar nästan varje dag. Men jag måste säga att jag gillar hösten. Vilket jag inte har gjort tidigare. Har alltid tyckt att det bara är grått och brunt överallt. Inte är det så mysigt när det regnar varje dag, men det är varmt i luften och snart exploderar alla träd i gult och rött.
I går var jag med Mio på hockey träning. Jag tycker att de är så duktiga på sina skridskor. Säger jag som vinglar fram på mina när jag åker. Men det är samma sak som på skate boarden. De lär sig så himla fort.

Hoppas att ni också kan njuta av hösten!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Svar: Haha...kan det vara så tror du?... ja kanske.

Visst är hösten underbar, trots regnet.

Susanne sa...

Å bilden var jättefin och höstig skulle jag ju skriva också :-)

Skicka en kommentar