lördag 27 augusti 2011

Vilken dag!

I dag var det som sagt Kårsta bygdens dag här i Kårsta. Många, många utställare kom och väldigt många besökare också. En het sol värmde oss hela dagen. Jag var faktiskt riktigt solbränd om nacke och anikte när jag kom hem.
Det kändes lite pirrigt i morse när jag åkte i väg dit ner. INte sovit många timmar på grund av en jobbig hosta. Och jag tror faktiskt att jag hade feber när jag stog där nere. Men glömde bort att känna efter då det hela tiden strömmade folk vid mitt bord.
Fixade och ställde upp bord och mina tavlor. Dagen började klockan 12, men redan kvart i hade jag sålt 2 tavlor.
Visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Men så mycket beröm som jag har fått under dagen....oj oj oj!
Och bara två tavlor osålda. Och 7 beställningar till på bilder och tavlor. Det var en lyckodag måste jag säga. 
På bilden Staffan och Tommy två av alla fixare av denna dag. Ni är helt suveräna allihop!!Ländia hade en gigantsik kokosboll i sitt tält som man skulle gissa vikten på. Den fick Staffan och Tommy verkligen smaka på, om man säger så. :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vilken dag det vart, jag hann bara köpa 2 st vyckort av dig haffade Simon och köpte av honom :) Alla dina tavlor var helt underbara

Kram Anette

christel sa...

Grattis! blir inte alls förvånad, dina bilder är underbara, du är så himla duktig på att fotografera!!!!

Susanne sa...

Såklart att du sålde dina fototavlor, de är ju så fina! Skulle kanske ta mig i kragen och trycka upp några stycken och sälja på IKEA-loppisen nästa helg...hmmm.

Kram
Susanne

Anonym sa...

Katharina......du är fantastisk!!!!
Oj vilken succé du gjorde!!!

Du är verkligen bygdens ""hovfotograf""!!!!

TACK för att du var med på KÅRSTABYGDENS DAG!!!!

Kram
Staffan

Skicka en kommentar