söndag 14 augusti 2011

Stämmningsfull kväll!

Det var en otroligt stämmningsfull kväll i går. Lite tråkigt att man inte kunde springa bara, men nu är jag peppad till nästa år. :-)
Linus mådde illa innan starten, men när han väl kom i väg så älskade han det. När han kom i mål så ville han inte att det skulle vara slut. Ville springa mer..
Jag följde Mio och Adam till starten och ick snabbt ta mig till mål. Målet var flyttat i år, så det blev en bit längre mellan start och mål för mig. Mio och Adam kom i mål och Mio hade ramlat i starten. Otur, det gjorde han på Minimaran också. Men i mål kom han i alla fall.
Här är en film som Anders Szalkai filmade, med en kamera på huvudet.
Vi promenerade från Östermalm och Riddarholmskyrkan, där vi hade ställt bilen, och ända till Söder. Det var en låååång promenad. Linus får nämligen panik i tunnelbanan, speciellt när den som i går var helt fullpackad. Och det var intgen bra dag att träna på tunnelbaneåkning, kan man säga. Så vi gick och vi gick och vi gick....
Vi hämtade Douglas i Täby Kyrkby och åkte hemåt. Vi var hemma klockan 2 så i dag är jag rätt mör..I dag åker vi till Rålambshovsparken och åker skate board. Men det blir nog på eftermiddagen.
Adam, Linus och Mio.


Mååål

Gabriella hejar på!

Målrakan!

En nattpromenad

Gamla Stan på natten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar