fredag 26 augusti 2011

Laddar batterier!

Både mina egna batterier och kamerans. Hoppas på att vara piggare i morgon då det är Kårstabygdens dag här i Kårsta. Då jag som ni nog har hört 1000 gånger ska ställa ut några fotografier. Tänkte ta och baka lite bullar också, vet inte ännu om orken finns här någonstans. Annars har jag köpt färdiga bullar, ut i fall att....Men det är ju så klart inte samma sak. Och pappa fyller år i morgon, hade varit kul om han och Grethe hade varit här i helgen så att vi fått gratulera ordentligt!
Snart har killarna gjort en vecka i skolan. Det har varit en bra vecka för dem alla. Hoppas att det fortsätter så. Det känns lite ovant att ha alla i var sin skola.
Nästa lördag är det bröllop som gäller. Det ska bli så härligt! Måste nog ta med en massa näsdukar.
Nej nu skall jag snart skjutsa Simon till bussen, han ska in till stan och klippa sig!
Ja just ja! Jag har en "gilla" knapp uppe till vänster. Om du har Face Book och vill "gilla" mig där. Fotografier kan man hitta där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar