onsdag 17 augusti 2011

Jag skulle kunna gå vilse på min egen tomt!

Tog en liten skogstur med Douglas nu på kvällskvisten. För att se om jag kunde hitta några vackra flugsvampar. Hittade inte en endaste liten svamp.
Men jag gick nästan vilse..trots att jag skrapade märket i stigen där jag gick. Men jag hade telefonen med och fick användning för navigering i mobilen. En smart pryl, måste jag säga. Speciellt för mig som skulle kunna gå vilse på tomten. ;-)
Linus och Simon tog en springtur tillsammans i kväll. Samma som Linus och jag tog i går.
-Jag vill inte vara taskig mamma, men nu kunde jag faktiskt ta ut mig lite mer, då jag inte behövde vänta på dig! Gullungen min! Nu är det dags att krypa till kojs, då en planeringsdag väntar i morgon!

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Åh vad skönt för sonen att börja i en bra skola! Hoppas det går bra för alla! Ha en fin fredag!

Skicka en kommentar