fredag 5 augusti 2011

Ingen vanlig tistel.

I dag har jag tagit beslutet att INTE springa Midnattsloppet. Det känns inte alls kul, men lite realistisk måste man vara. I går hade jag tänkt springa ändå, men varför? Om jag knappt orkar 5 K just nu varför ska jag då utsätta mig för 10.? Ska i alla fall dit och heja fram Sara med flera. Och Simon, Linus och Mio ska ju springa och Mio´s kompis Adam. Det får man inte missa. Och det är en härlig stämmning där också.

I eftermiddag ska jag fotografera en liten tös som snart blir 1. Spännande! Jag hoppas att det blir fina bilder.

Vi har en granne lite längre ner på vägen som har en underbar trädgård. I dag har jag varit där och fotat tistlar. Inga vanliga tistlar utan Bolltistlar.

Echinops bannaticus
1 kommentar:

Anonym sa...

Underbara färger...underbart liv!

Skicka en kommentar