tisdag 23 augusti 2011

2:a plats!

När jag kom hem i dag fick jag veta att jag vunnit 2:a pris i en fototävling. Jag skickar hela tidien in bilder till www.ivosfoto.se det är en liten bildbyrå där man kan köpa bilder. De har varje månad en , månadstävling. Och temat denna gång var strandliv. Här kan du se vinnarbilden också.

Och det kan man väl säga att bilden visar. Och mycket färg också!
Min förkylning håller sig i schack, men i natt var det inte så kul. Mardrömmar som hela tiden kom tillbaka.
En sprängande huvudvärk och lite snuvig..men det hör väl hösten till antar jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort Grattis! Men inte är det höst ännu :) Sol i sinnet får jag av ditt fotofrafi :)) Tack!/Görel

Barnens Hjältar sa...

Grattis grattis! Är det din bild eller är det den som kom på förstaplatsen?

Tack så mycket! Det värmer att höra att du gillade texten :-)

Skicka en kommentar