måndag 11 juli 2011

Semesterns första dag!

Min älskade tallmo I Graninge! Finns inget vackrare.
I dag har Mio firats för första gången. Jag det brukar bli många firanden för honom varje år. Han fyller år den 15 juli och då är vi nästan alltid, eller alltid förresten antingen i Graninge eller i Umeå. I år kommer vi att bara i Graninge. Besöket i dag kom från Tromsö, Täby Kyrkby och Näsby Park.

Jag tillverkar LP skålar för fullt. Tänkte att det kan vara en fin liten "gåbort" present. 

I dag har vår lokala bilverkstad svetsat fast avgasröret, det skakade och skorrade och det var nog tur för han sat att det säkert hade lossnat på vägen annars.
I morgon är det luftkonditioneringen som ska fixas, men jag vet inte om det behövs för vädret ser inte helt lovande ut.

Jag är för övrigt myckett sugen på att ta en tur till Bålsta och fotografera i ett speciellt växthus och trädgård. Kanske kan det bli en tur i sommar till dig Christel, extra kul när jag nu ska köpa mitt efterlängtade macroobjektiv. :-)

1 kommentar:

Christel sa...

ÅÅ det vore jättekul Katharina!!!
du/ ni är jättevälkomna:) trädgården är det inte så mycket bevänt med, den vittnar mest om att min rygg var paj under två års tid, men växthuset, växthuset- ME LIKE<3

Skicka en kommentar