söndag 3 juli 2011

Med naturen in på knuten.
2 kommentarer:

Christel sa...

vad mycket vackert det finns i naturen, som den stressade människan missar........bara bilden på blåbäret med en liten regndroppe på, ger rysningar av välbehag och harmoni:) och smultronen.....mmmmm....Jag har varit på Biskops-Arnö idag och strosat och fikat med familjen och då tänkte jag på dig när jag gick i skogen och fotograferade;) Du skulle gilla Biskops-Arnö , om du inte redan varit där? de har en hemsida. kan varmt rekommenderas, massor av härliga gamla ängar,hagar och gläntor att fotografera:) måste också säga att jag älskar bilden på fönstret med pelargonen:) det är nåt visst med att fotografera fönster, det brukar jag också ofta göra.....

Barnens Hjältar sa...

Fantastiskt snygga bilder :-) Duktig kille som tvättar bilen med :-)

Skicka en kommentar