lördag 23 juli 2011

Hänt en del i dag!

Började dagen med att ta en skön sovmorgon. Nu kan man ju verkligen göra det, för ingen av barnen vaknar innan 9, oftast kan de sova till 10. Jag är nog den som vaknar först. När Mio hade vaknat hörde vi hovar som travade på asfalten utanför, låter högt när många hästar kommer samtidigt. Det var en fälttävlan som hade sina bana förbi här. Sedan tog jag med Douglas och gick ner till stationen där det var Traktor race. Många traktorer var det.
Douglas busade med sin kompis Elvis, Pixie var occkå med en stund. Men Elvis diggar Douglas skarpt!
sedan har jag faktiskt städat lite också och Maxi har klippt gräset. Ingen bra kombination då allt gräs nu ligger inne på det nystädade golvet.
Jag har så klart tagit några promenader också med kameran på axeln. På den sista turen mötte jag två "knuttar" som var ute på en tur.
Och så har jag varit mer eller mindre klistrad vid tv:n (trots att jag har hunnit med det övriga) för att följa NRK s nyheter.
Och JA jag har leget lite på mage på gräsmattan också, kameran och jag.
Glada ryttare travade förbi!

Jo den startade till slut!

Så bar det av..


Jo, de här känner jag igen...

Douglas busar med Elvis!

Maxi och Mio ute på tur!
En liten stund på gräsmattan = droppen!

1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Ja tack, han blir jätteglad. kkommer hem imorgon och skall då få den :-)

Skicka en kommentar