torsdag 2 juni 2011

Vacker kväll i skogen!
Tog en kvällspromenad i skogen med Douglas. Det är så vackert ute. Solen skiner fast klockan är nio på kvällen. Men jag vände efter en stund...gillar inte att traska själv i skogen på kvällen. Hör alla möjliga konstiga ljud. Och inte blir det bättre av att Douglas stannar och lyssnar hela tiden, som synes på bilden ovan).
Storhandling avklarad i dag och lite gräsklippning. Har inte gjort så mycekt mer i dag. Jo en smarrig cheescake och en ostbomb inför morgondagens middagsgäster.

1 kommentar:

Susanne sa...

Svar: Tack för tipset om vad jag skulle kunna skriva om. Har absolut varit ute o cyklat mycket, tyvärr inte alltid med cykel :-)

Har bara cyklat Tjejvättern en gång och i år vet jag inte hur det blir då ett knä inte vill vara med riktigt... men om jag kommer i mål så ska jag absolut skriva om upplevelsen!

Skicka en kommentar