måndag 13 juni 2011

Sängbyte.

I dag fick jag värsta tokrycket när jag kom hem. Bar ut ALLT från Mios rum,skruvade i sär hans Kura säng.
Det tog säkert 2 timmar. Sedan städade jag rummet NOGA. Och han fick in sin "nya" säng det vill säga Simons gamla, som jag i helgen målat om. Den blev riktigt fin. Och Mio var nöjd och superglad.  Hans säng är vitmålad och vänd åt andra hållet än på bilden. Vill du ha den så är det bara att hämta den. Dock inga madrasser, för dem vill vi ha kvar...Och kanske är den inte helt lätt att montera ihop efter min omgång. Den behöver nog några drag med slippaper och färg också.
Jag beställde yvå stora tavlor från Crimson i går, och jag tror faktiskt att de kommer att komma i morgon. De är så otroligt snabba. Och spännande ska det bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar