lördag 4 juni 2011

MR och grillning!

Linus var ju på Astrid Lindgren i går för att göra en magnetröntgen på knät (igen). Vi möttes upp i väntrummet av Anna-Märta (som vi känner). Trevligt att se henne igen för det var ett tag sedan. Jag följde med Linus in till röntgen. Och lämnade väskan till Maxi då magneterna är superstarka där inne. När jag satte mig bredvid Linus där han låg, började det att dra konstigt i mina örsnibbar. Det tog en stund innan jag förstog att  det var mina örhängen. Det var en konstig känsla..:)
Linus klarade det galant!!Och vi fick se bilderna efter. Spännande tyckte Linus. Nu får vi väl vänta en vecka och se om och vad de hittar på bilderna.

På kvällen grillade vi med våra middagsgäster. Ett fantastiskt sommarväder och en härlig middag ute.
Agnes gick om kring på gräsmattan, klappade Douglas och myste med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar