söndag 5 juni 2011

Funderingar...

Några funderingar:
Varför blir det så stökigt inne om man är ute en hel dag och fixar och donar. Det ser verkligen ut som en tromb har gått genom huset när man kommer in.
Varför tror man (jag) alltid att jag inte ska spilla när jag målar något. Jag spiööer ALLTID när jag målar..men ändå lär jag mig inte..
När batteriet är slut i musen, brukar jag byta plats på dem (för att jag inte orkar hämta nya i lådan) då fungerar de plötsligt ett tag till. Hur kan det komma sig?


Just nu sitter jag och tittar på bilder som jag har på hårddisken. Hittade den nedanför. Vacker tycker jag. Stämmningsfull. I detta hus satt Maxis farmor och skrev många av sina böcker. Fast en våning ovanför. Med en vacker utsikt över sjön. Här kände hon lugn och ro. Sedan hände det sig så, att hon gifte sig med en simpel sol och vårare nämligen Stig Cederholm, författaren till Åsa Nisse böckerna. Och huset fick säljas..


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar