onsdag 25 maj 2011

TRETTIOENMINUTER!

Då var Vårruset över för detta år.
I ärlighetens namn så måste jag säga att jag inte var speciellt taggad innan jag kom i väg i dag. Men åkte ändå. Och känslan kom på vägen i bussen. Men jag hade inte väntat mig att det skulle gå så bra. Har ju inte alls tränat kontinuerligt denna vår. Har liksom inte kommit i väg. Så jag tänkte att Vårruset ska bli startaren.
Malin och jag tog bussen tillsamman dit.
Träffade svägerskan Sara där och vi fick lämna våra saker i deras tält. Kanon! Vi begav oss mot fållorna och vi valde fålla och så började uppvärmningen!
Känndes lite tungt emellan åt och min högsta puls var på 180, då kändes det i hjärtat. Jag tänkte flera gånger börja och gå men bet i hop och sprang.Hällde vatten över huvudet två gånger och det var skönt. Precis vid starten kom ett ösregn, men det var snabbt över.
Min tid i mål blev 31 minuter! Det är jag supernöjd med, kanske kan jag komma en bra bit under 30 denna sommar! Min tid förra året var 32.20!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat kusin!!! :) /Görel

Susanne sa...

Duktigt!

Svar: Jag vill åxå ha pizzaaaaaaaa :-)

Skicka en kommentar