fredag 13 maj 2011

Seansen i går och dagen i dag!

I går var vi på seans (igen) jag och mina arbetskamrater. Jag kan varmt rekomendera henne. Här kan du besöka hemsidan. Jag har varit på...ja vad kan det vara...5 hemseanser med henne.
I går var det två av vårat gäng som fick riktiga länkar och mycket tänkvärda budskap. De som inte fick en länk fick välja en sten och hon beskrev dem och gav lite tips och vägledning. Det stämde fantastiskt bra!
Vi skrattade gott och tittade på varandra!
Hade dock väldigt svårt att varva ner och somna i går, kan jag lova. Halv ett gav jag upp och läste klart Emma Hambergs bok, Baddaren. Fick också en hemsk huvudvärk i 5 minuter som sedan bara försvann.

Och på det hade vi en planeringsdag i dag. Otroligt svårt och jobbigt att sitta stilla en hel dag!

Därefter bar det av till Arninge. In till Jonas på Elgiganten för att köpa en ny fläkt till köket. Den var slut, så vi besällde en. Sedan till Jysk för att köpa ny säng till Simon, den var slut!
Ingen givande tur med andra ord.

Hela helgen kommer att gå i fotbollens tecken. El Classico i morgon. GoIF Kåre vs Frösunda och Mio spelar match på söndag. Tyvärr ser inte vädret ut att bli lika härligt som vid förra matchen. Men  paraply och regnkläder funkar alltid.Vi gick in till SOVA butiken när vi hade varit på Jysk. Knäppte några bilder på vackra sängavlar. (Dåliga bilder) Så nu tänker jag snickra en egen till vår säng. Och måla vitt i sovrummet. Någon av dessa blir det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar