tisdag 31 maj 2011

RÖD-RÖD-RÖD!

Blir jag alltid när jag anstränger mig..
Sitter just nu och eftersvettas efter en terränglöpningstur till sjön Sparren.
Så underbart vackert i skogen när solens strålar silas mellan träden. Men också dubbelt så jobbigt med
alla rötter och stenar..Jag tycker att det är trevligt att småprata när jag springer tillsammans, men det blir lite svårt på en smal stig i skogen. Men det är roligt att växla vyer lite tycker jag. Svalkade mig med vatten på ansiktet i sjön. En av oss fyra hoppade till och med i vattnet..men inte jag badkruka som man är. Men egentligen borde jag ju vara härdad och van, kommer i håg simskolan i Graninge som alltid var i juni och jag kan lova att det var svinkallt..
I morgon ska Linus förresten vara i sin nya skola hela dagen...det ser han verkligen fram emot!

1 kommentar:

Susanne sa...

Har ungefär samma färg men min uppkom av sol och inte ansträngning... om det nu var nån som trodde det...haha.

Videoblogg med baginboxen, nä tror inte det... :-)

Skicka en kommentar