torsdag 14 april 2011

Nu börjar...

..jag med mina "naturmuppsbilder" igen!
Börjar med lite blåsippor. De lyser så vackert i alla backar i skogen.

Klicka på bilden för ett större format

  Tog en promenad i den vackra vårkvällen med Douglas. Känner mig helt slut i kroppen, Och så himla lång var inte rundan. Har en svidande, tjock hals. (igen). Denna gång känns det inte som om det kommer att försvinna, som det brukar efter en dag eller två. Även om jag verkligen hoppas på det. Jag som tänkte springa i kväll. Det får allt vänta.

2 kommentarer:

Piratfarsan sa...

Jättefint foto.

Susanne sa...

Svar: Tack för dina stöttande ord, inte kul att bli hotad med jurist... även om det förmodligen var ett ganska tomt hot.

Men men...har hela huvudet fullt av idéer så det är ingen fara för min del. Blev lite ledsen först men tänker att det förmodligen är en komplimang att bli sedd som ett hot :-)

Vilka fina bilder, måste ta med mig kameran ut nu känner jag!

Ha en toppenfredag, kram
Susanne

Skicka en kommentar