tisdag 26 april 2011

Frisör-Röntgensvar och pollen.
Hastade i väg till Arninge efter jobbet. En liten klippning behövdes verkligen..blev väl inte så som jag hade tänkt men kortare i alla fall. Klippte mig sist i Thailand lite akut så där. Nu påtalade hon att det var VÄLDIGT ojämnt klippt. Och när hon visade så var det verkligen det. Ja. Ja billigt var det i alla fall. Ha, ha!

Hann också med att köpa en 50-års present till kommande kalas på fredag. Svårt tycker jag! Men det blev ett presentkort och söta ljusglas på Cervera.

Har i dag också fått Linus svar om sitt knä. Han röntgade ju sig först med "vanlig" röntgen och sedan med magnetröntgen. Bilderna skickade "vår" ortoped vidare till experter på Karolinska. De sa samma sak som han. Att förändringarna som man kan se i hans skelett är betydelselösa. För att gå vidare och se vad det är som besvärar honom behöver man göra en arthroscopi (titthålsoperation).
Han har nu skickat en remiss till Astrid Lindgren. Men...Linus vägrar att låta sig sövas. Vi får väl se hur det blir. Vi skall i alla fall få en tid för ett samtal först och främst.
Men han älskar ju verkligen löpning, han är så lycklig när han springer så det vore ju synd om han plötsligt inte kan göra det (igen) för att det gör ont.

I morgon bär det av till Rimbo för fotbollsmatch för Mio. Roligt med deras första 7-manna match!

Simon har det jobbigt med sin björkpollenallergi just nu. Säkert i sällskap med många, många andra.
Då pollen prognosen ser ut så här:
Prognos för perioden tisdag 26 - onsdag 27 april:

Under tisdag och onsdag väntas fortsatt höga till mycket höga halter av björkpollen. Björkpollen förekommer nu dygnet runt. Halten av almpollen väntas ligga på låga nivåer medan halten av sälgpollen väntas bli måttlig. Regnskurar sänker pollenhalterna tillfälligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar