torsdag 7 april 2011

Foto på jobbet och vinande storm!

Den här veckan har också gått i en rasande fart. Redan torsdag kväll.

I dag var det första gången på, ja jag vet inte när som alla barnen var på plats på vår avdelning på jobbet. Jag hade min kamera med mig, så vi passade på att ta en utomhus gruppbild. Den blev faktiskt jättefin!
Kan tyvärr inte lägga ut den här.

Här har det strormat sedan i eftermiddag. Det blev strömavbrott vid halv fem tiden och det höll i sig fram till åtta, nu i kväll. Det blev till att tända massor av ljus och käka fil och mackor till middag. Lättlagat i alla fall.

Snart blir det i alla fall läggdags. Varje natt under hela denna vecka har jag knappt kunnat sova..kanske därför huvudvärken aldrig ger med sig.

Maxi och jag tog en löpartur i går i alla fall. Och det var faktiskt SUPERSKÖNT! Det gick inte alls lika tungt som förra gångem.

2 kommentarer:

Anette sa...

"Det blev till att tända en massa LUST" - ja det låter ju trevligt och blev det ljusare av det så är det ju dessutom miljövänligt ;)

Katharina sa...

Ha ha Anette! Det blev ju lite tokigt....men man vet ju aldrig vad ett strömavbrott kan leda till :-O

Men jag ändrar texten nu...

Skicka en kommentar