måndag 7 februari 2011

IRRTITERAD!!!

Slutade tidigt i dag och tänkte att det är en bra dag att åka till Sofia hemmet med L..han har fått en remiss till röntgen där. Det perfekta var också att det var drop in tider. Suveränt, tänkte jag! Det stog på lappen att det kunde vara lite köer vid lunchtid, men vi var ju där klockan 15, så det skulle nog gå bra, tänkte mamman..
Innan gick vi in på apoteket för att hämta hans nya medicin som han skall börja med i morgon. Läkaren ringde i dag och sa vilken medicin det blev. Nu fanns inte den där på apoteket, så jag tänkte att vi efter röntgen kunde åka in till apoteket vid centralen som är mycket större.
Men åter till Sofia hemmet. När vi kommer in säger hon bakom disken att det ä r 2 timmars kö till röntgen...Hm!
Ja men vi tar det ändå sa jag, då hinner vi in till apoteket innan. -Nej, ni måste vänta här om ni vill ha tiden...

Nu gjorde vi inte det utan begav oss ner i Tunnelbanan...L var INTE förtjust över att åka tunnelbanan. Och jag kände att jag inte hade orken att göra det med honom, Mio var också med och mycket folk var det! Upplagt för panik för honom. Så vi travade upp igen och tog tåget till Täby Centrum för att gå på apoteket där..Men där fanns inte heller medicinen, så vi gick ner till ett annat apotek på nedre våningen, och beställde medicinen till Arninge i stället....och den kan jag hämta i morgon kväll.

4 timmar senare var vi hemma igen. Nå ja, jag hämtade i alla fall Simon´s allergimedicin, alltid något!

Brukar inte så ofta brusa upp över saker som jag inte kan påverka, men lite irriterad blev jag allt. Dock inte på någon av dem i personalen...det är ju sk. "ortopedväder" nu så de har väl fullt upp med att röntga benbrott och annat kan jag tänka mig!

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Trist....Hoppas ni fick en skön och lugn kväll hemma!

Susanne sa...

Ja du, ibland får man vara glad över det lilla... och pusta ut när man kommer hem :-)

Skicka en kommentar