måndag 14 februari 2011

Inget bra besök hos tandläkaren!

Det bidde ingen bra dag i dag...Trodde att det skulle kännas så skönt efter tandläkarbesöken.
Men tyvärr måste tanden rotfyllas! Och det hinns inte med nu innan vi åker till Thailand. Hon lade i en provisorisk fyllnning, och den är bakteriedödande.. Men hon kunde inte lova att jag INTE kommer att få ont.

Nu när hon har "rotat" om där nere bland rötter och nerver. Rekomenderade mig att inhandla ipren.  Hm..suck! Om det skulle vara så att det mesta av fyllningen trillar ur, så MÅSTE jag ta mig till en tandläkare i Thailand..Neej! Det var ju det jag ville slippa.
Tror att jag får leva på soppor och INTE tugga alls på högra sidan under semestern.
Men tandläkaren var bra i alla fall och hon lyssnade på mig, det var skönt! Trots att hon egentligen bara hade 30 minuter på sig, det tog en timme!

Men som ni ser nedan så blev jag ju i alla fall veckans bloggare och det är jag glad över:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar