torsdag 24 februari 2011

Annu en dag

I gar holl vi oss vid poolen. Det var ganska skont. Middag pa kvallen och en shoppingtur. Linus ar BAST pa att pruta. Han ar stenhard, ger sig inte. Han vet att om han vander pa klacken och gar ut sa kommer de efter och han far det pris han vill ha..
Har ar klockan nu 13.00 pa dagen och jag sitter i lobbyns flaktande korsdrag och skriver. Kanns lite konstigt nar det inte finns bokstaver med prickar.

Linus madde illa i morse och kraktes, men sedan piggade han pa sig..men nu sover han i AC:n pa rummet.

Simon var i gar ute pa en tur med Lotta, Leffe,Sara, Magnus, Lindah, Jonas och Jens. Han matade fiskar med banan fran baten. De har en privat chauffor som heter Ee.
Honom kanner Magnus, Sara, Leffe och Lotta sedan tidigare. Vi skall senare aka till honom och ata en riktig Thai middag.

I gar fick tog vi massage pa kvallen, klockan 9. Mio och jag tog fot och ben massage. Mio SKRATTADE hogt da det kittlades lite. Maxi tog thaimassage. Den var lite val hard hant med armbagar och knan. Somin fick en vanlig massage. For oss alla kostade det 800 bath. (ca 200 kronor).

Vi kan ata en riktigt billig middag. Men det ar dryckerna som kostar..

Tyvarr kan man inte skicka SMS till oss da vi har telefonerna vidarekopplade. Men att ringa fungerar nu. Och det kostar som en vanlig mobiltaxa i Sverige, da vi har Holliday phone. Jag har pratat med pappa och det fungerade kanon.

Jag kan inte komma in pa FB har da losenorden har a (med prickar). Det borde jag sa klart ha tankt pa.
Jag tror nog att det ar HAR som jag kommer att skriva och inte i resedagboken.

Ha det sa harligt dar hemma.

I gar fungerade inga datorer har sa vi far hoppas att det inte strular framover.

KRAM

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jo tack, vi har det härligt här i Svinninge! Solen skiner och det var -18° i morse (Hur det är i Forse vågar jag inte tänka på) Hundarna mår prima med massor av artiklar att läsa i snödrivorna.
/SvenE

Katharina sa...

Det later underbart Sven..Langtar efter hunden maste jag saga.
Stor kram till dig!
Katharina

Anonym sa...

Härligt att höra att ni har det bra! Hälsa alla & speciellt Linus med en STOR kram så han blir piggare.. Förstår att han är bäst på prutning btw. Kan se det framför mig ;) hihi..
PUSS & KRAM
/Gabriella

Magdalena sa...

Vad härligt med sol, värme och massage. Och god mat! Hoppas L blir bra snart! Jag älskar papayasallad emd sticky rice; kan inte du äta en sådan för mig snälla? Så kan jag springa för dig!

Skicka en kommentar